Morții din Marea Roșie vorbesc

Creația Biblică

image

Dumnezeu este la zi cu ce se întâmpla in lumea cinematografiei, care in aceasta luna pregătește lansarea pe marile ecrane a megaproductiei hollywoodiene „Exodus”, un film ce prezintă ieșirea poporului Israel din robia Egiptului. Pelicula cuprinde si faimoasa trecere a poporului prin Marea Rosie, dar si distrugerea armatei egiptene de apele ce i-au inghitit miile de soldați hotărâti sa pună mana pe evrei si sa-i întoarcă din drumul prin chiar marea despicata in doua.

image

Ce e uluitor si totodata ironic e faptul ca in ajunul lansarii la nivel mondial a filmului „Exodus”, Ministerul Antichităților din Egipt a anunțat faptul ca in aceasta toamna au fost descoperite de către arheologii subacvatici ramasitele unei mari părți din armata egipteana a secolului 14 i.C. in adâncurile Golfului Suez la o distanță de 1,5 km de tarmurile orașului Ras Gharib.

image

Echipa respectiva de arheologi era in căutarea ramasitele unor epave antice aparținând epocii bronzului…

Vezi articolul original 408 cuvinte mai mult

Un gând despre &8222;Morții din Marea Roșie vorbesc&8221;

  1. Exista oameni care afirma ca israelitii nu ar fi traversat Marea Rosie, in original in Biblie scriind ca au trecut prin mijlocul „Marii”, fara sa-i metioneze insa numele. Undeva in Biblie, dar nu mai stiu acum exact unde, scrie ca ei au TRAVERSAT pustia, adica Peninsula Sinai (care la acea vreme cica nici nu se chema asa), ajungand pana la capul celalalt al ei, si exact aici afirma oamenii ca ar fi trecut prin mare. Acest loc se chema Peninsula Nuweiba, si trecand prin mare ajungi in Arabia Saudita de astazi. Si acest lucru coincide cu Galateni 4:25, unde Pavel spune „muntele Sinai din Arabia”. Vezi si Galateni 1:17, unde Pavel spune ca Dumezeu l-a dus in Arabia ca sa-l initieze in Evanghelie.
    Vezi „The Exodus Case” aici: https://www.youtube.com/watch?v=g1ggm8A-fUI.
    Iar acea harta albastra subacvatica de mai sus este de fapt cea de la Peninsula Nuweiba.

    Apreciază

Lasă un comentariu