Despre

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

7 gânduri despre &8222;Despre&8221;

 1. Scumpa sora,
  Esti prea sincera intr-un loc public unde poti fi ranita !Nu sant de acord cu minciuna dar adevarurile in mana oricui ne pot face rau.E doar un sfat valabil pentru afisarea in public.Traim intro lume rea ,vicleana si ipocrita ,cred ca deja stii acest lucru si mai mult,aceasta e valabil si pentru unii care pe nedrept se numesc crestini care umplu adunarile sfintilor https://www.youtube.com/watch?v=1_hGBFVzYZ4&sns=fb
  Daca ai cunoaste engleza, ai intelege mai bine despre ce am scris mai sus .Poate cineva traduce in scris .Eu nu ma pricep la traducere pe you tube.
  Drum bun!!!!Har mult si ploaie de Binecuvantari cu inundatii de Dragoste din partea Domnului Isus.!!

  Apreciază

  • Multumesc pentru gandurile dumneavoastra si purtarea de grija! Multumesc mai ales pentru frumoasele urari pe care le-am primit ca din partea Domnului! El stie ca sinceritatea ma caracterizeaza si nu ma pot lecui:) Am fost atat de adanc ranita, si nu odata incat acum pot sa spun ca sunt aproape imuna la astfel de atacuri. Nu stiu la ce va refereati pt ca nu stiu engleza dar poate ma puteti avertiza si constientiza si pe mai departe de pericolele aparute… Domnul sa va binecuvanteze si sa va poarte in carul Sau de biruinta! Har si Pace!

   Apreciat de 2 persoane

   • Postarea de youtube e posibil sa fie pe undeva tradusa in romaneste.E vorba de caracteristicile unui adevarat crestin ,cu titlul si sublinierea ,, poarta este strampta si calea ingusta si cei crestini sant numai acei ce fac voia lui Dumnezeu .In rest va doresc numai HAR BOGAT IN FIECARE CLIPA !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s