AMBASADOAREA NORVEGIEI DĂ NORVEGIA DE GOL: „EDUCAȚI” SĂ AIBĂ ÎNCREDERE ÎN SISTEM”

Adevarat este acest gand al dumneavoastra! Parca sunt niste roboti teleghidati! Sa minta pe cine vor ei dar pe noi nu vor putea pentru ca am trecut printr-un astfel de sistem!

POPAS PENTRU SUFLET

Am urmărit interviul AICI.

Multe, foarte multe nimicuri propagandiste, lecții învățate pe de rost, totală lipsă de personalitate, Doamna Ambasador este doar un manechin teleghidat, echipat cu aparat de vorbit.

Dar, până și un astfel de robot, dacă-i pui multe întrebări, scapă porumbelul! Zice dânsa, în Norvegia oamenii sunt educați să aibă încredere în sistem!

Mai mult, reacția publică în Norvegia nu este de revoltă și suspiciune împotriva Barnevernet, ci de răscoală populară că nu se face mai mult, mai repede pentru amărâții de copii care încă nu beneficiază de minunatele condiții de creștere și educare în spiritul încrederii pe care le oferă sistemul!

Uluitor! Este exact ca pe vremea când blocul comunist agresa peste tot cu ideologia și atrocitățile sale, iar noi organizam mari manifestații populare pentru pace și împotriva imperialiștilor că în loc să tacă, țipau când îi mușcam!

Norvegia suferă exact de „îndoctrinarea” și „radicalismul”…

Vezi articolul original 21 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s