Resturi pentru Domnul?

Text: Marcu 12:41-44

…nu voi aduce Domnului, Dumnezeului meu, arderi de tot care să nu mă coste nimic. „2 Samuel 24:24

Dragostea noastră pentru Cristos se va dovedi în lucrarea noastră de slujire pentru El. Dacă părtăşia noastră cu El este corectă, vom pune deoparte cel mai bun timp pentru părtăşia cu El, şi-I vom da cele dintai roade ale muncii noastre. Isus va fi pe primul loc.
Cu toate acestea, îi dăm de multe ori ceea ce rămane din darurile pe care tot El ni le dă pentru a ne bucura de ele. Suntem ca şi copilul acela care a venit fugind într-o zi la tatăl său, să-i arate cateva monede pe care le primise de ziua lui. „Uite tăticule, ce am primit!
Ştii ce-o să fac cu ei? Îmi voi cumpăra un camion jucărie, ştii, unul din acelea mari, iar restul am să-i dau Domnului.”

Isus a observat sacrificiul văduvei sărace. Ea, din sărăcia ei, a dat tot ce avea. Bănuţii ei au însemnat mai mult decît sumele mari date de către ceilalţi din abundenţa lor. Principiul pe care îl subliniază aici Domnul Isus este că dragostea este darnică. Ea nu se gîndeşte cat poate păstra, ci cat poate dărui. Dragostea ce se dăruieşte va plăti cu bucurie orice preţ, oricat ar fi de mare. David a spus: …nu voi aduce Domnului, Dumnezeului meu, arderi de tot care să nu mă coste nimic” (2 Samuel 24:42).
Ce I-ai putea da Domnului, ceva care să te coste? Un cuvant plin de îmbărbătare în climatul de deprimare din camera unui invalid? Un dar pentru o organizaţie misionară care să te priveze de unele articole de lux? Sacrificiile noastre Ii fac plăcere Celui ce-a sacrificat totul pentru noi. El merită mult mai mult decat resturile noastre. – D.J.D.

De-acum nu mai suntem ai noştri;
Ne-ai dobandit pe veşnicie.
Ne dâruim şi fără de reţineri
Iţi vom sluji Isuse Ţie.   ” – Murray

Măsura dragostei noastre este măsura sacrificiilor noastre

Painea zilnica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s