Pastor Cristian Ionescu – Psalmul 127 “… să ne rugăm și să păzim…

agnus dei - english + romanian blog

1. Subiectul nu este despre arme. Discutăm despre asta atunci când cineva îmi explică în ce fel se pot confisca toate, în primul rând ale criminalilor, fără ca statul să devină opresiv.
2. Asemenea “ființe” sunt create de sistemul de educație materialist – ateist care scoate frica de Dumnezeu din copii, devalorizează viața și desacralizează tot ceea ce este religios.
3. Totuși, fără să intrăm în disputa despre arme, cum a reușit să pună mâna pe o armă atât de sofisticată un dement zvârlit din armată pentru abuz domestic și declarat de cunoscuți ca fiind… cel puțin ciudat?
4. Dacă se demonstrează că într-adevăr vecinii l-au urmărit și i-au grăbit sfârșitul, argumentul cu armele se complică, nu?
5. În final, e adevărat ce spune în Psalmul 127 “… dacă nu păzește Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzește”, dar:
– asta înseamnă să ne rugăm și să…

Vezi articolul original 111 cuvinte mai mult

Un gând despre &8222;Pastor Cristian Ionescu – Psalmul 127 “… să ne rugăm și să păzim…&8221;

  1. In franta este ceea mai puternica lege impotriva armelor, yet ceea mai periculoasa tara din Europa occidentala, romania in timpul comunist era complet interzis armele; yet criminalii Etsy ladatorie, ce omoara nu sint armele, sint oamenii me oameni

    Sent from my iPhone

    >

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s