Viorel Iuga: De ce se amestecă Biserica în problemele statului? De ce nu îşi vede Biserica de treaba ei şi să lase Statul să decidă în problemele de zi cu zi? 

CrestinTotal.ro

Cu puţin timp în urmă, cineva îmi spunea că a fost întrebat: De ce se amestecă Biserica în problemele statului? De ce nu îşi vede Biserica de treaba ei şi să lase Statul să decidă în problemele de zi cu zi? Gândindu-mă că mai mulţi cetăţeni sinceri ar putea avea în minte întrebarea aceasta, am decis să vă împărtăşesc succint următorul răspuns:1. Pentru că familia nu este a Statului, ci a noastră, a cetățenilor.

Ştim că în multe țări, chiar dacă în unele nu se exprimă încă direct, Guvernul se vede patronul, proprietarul cetățenilor, al familiilor şi al copiilor. Ei bine noi, românii, nu înghițim acest tratament. Felul în care ne sunt tratați bunicii care şi-au dat sănătatea şi sângele pentru țară nu este doar problema Statului, ci în primul rând a noastră. Modul în care ne sunt tratați părinții care au ales să rămână în România, care şi-au jertfit…

Vezi articolul original 967 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s