Ceai pentru boli de ficat

B a r z i l a i - e n - D a n

(Pentru Ionuț Handaric și pentru mine)

Ficatul, cel mai mare organ al corpului (dupa piele), purifica si elimina toxinele acumulate din mancarea, bauturile sau medicamentele pe care le utilizam in orice moment al zilei.

Unele boli ale ficatului au un caracter temporar si se vindeca de la sine, in timp ce altele pot dura perioade lungi de timp si pot conduce chiar la aparitia de complicatii redutabile.

Iata o reteta de top, care a produs vindecari incredibile ale pacientilor, cu un succes deosebit in cazul unor boli de ficat la care medicii au ridicat neputinciosi din umeri:

Ceai din patru radacini

RetetaIn 3 litri de apa se pun la fiert 3 lingurite de radacina de dud maruntita (Morus alba) si cate 1 lingurita din radacinile urmatoarelor plante: maces (Rosa canina), pir (Agropurym repens) si urzica vie (Urtica dioica).
Se fierb la foc mediu pana cand mai ramane 1 litru de…

Vezi articol original 197 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s