VIDEO Dej 24 – Cele trei fete din familia Sigartău, accidentate in localitatea Şintereag, fac parte din Biserica Penticostală „Betania”

agnus dei - english + romanian blog

Accident 3 copii Sintereag 11 septembrie 2016

Trei surori cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani, care au ieşit duminică seara de la Biserica „Betania” din localitatea Şintereag unde au participat la o slujbă, au fost lovite de o maşină, una dintre ele intrând în stop cardiorespirator, celelalte două suferind diverse traumatisme.

Biserica Betania Sintereag a sarbatorit Aniversare 20 ani – Citeste –https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/08/02/din-istoria-bisericii-penticostale-video-20-ani-de-la-inaugurarea-bisericii-betania-din-sintereag-jud-bistrita-reportaj-aotv/

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 17 la Şintereag în apropiere de Biserica Penticostală „Betania”, fetiţele fiind lovite de un autoturism marca Ford înmatriculat în Bistriţa-Năsăud. Mai multe echipaje de prim ajutor au mers la locul accidentului să le acorde asistenţă medicală.

accident-sintereag Jacheta soferului care a pricinuit accidentul.

Primarul comunei Şintereag, Ioan Bob, a declarat pentru Timp Online că, din informaţiile pe care i le-a furnizat şeful de post din comună, fetiţa care a intrat în stop cardiorespirator şi-a revenit în urma resuscitării, o altă…

Vezi articolul original 97 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s