Luminile Nordului – partea a doua

salcianu

De la ultima noastră discuție sub titlul „Luminile Nordului” (vezi aici prima parte și aici introducerea) s-au schimbat multe… Chiar și acest blog, altfel personal, s-a îmbogățit cu peste 1 700 de vizualizări ale primei părți a interviului cu un părinte și un jurist care locuiesc în Norvegia.

Totuși, din 1 martie s-au încheiat toate demonstrațiile publice. Familia Nan a pierdut tot mai mult teren, iar familia Bodnariu a reușit să-și vadă mai des copiii, însă nu i-a recuperat. Au apărut însă tot mai multe nume/cazuri, din mai multe țări, care reclamă abuzurile Barnevernet.

În România s-a propus boicotarea produselor sub mărci norvegiene. Un român implicat în sistemul educațional norvegian și-a dat demisia menționând presiunile la care a fost supus: monitorizare a activității în presă, filaj, interogatoriu. La meciul de handbal România-Norvegia din campionatul european s-a scandat din tribune: „Dreptate, dreptate, pentru Bodnariu” (https://www.youtube.com/watch?v=lN36Wfov2Yk). Aflat într-o vizită la…

Vezi articolul original 2.133 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s