Încep consultări între agențiile pentru protecția copilului din România și Norvegia de săptămâna viitoare

agnus dei - english + romanian blog

Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Claudia Costea Photo capital.roMinistrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Claudia Costea, a anunțat, marți seară, că de săptămâna viitoare vor începe consultări bilaterale în cazul Bodnariu între agențiile pentru protecția copilului din România și Norvegia pentru a se identifica soluțiile posibile.

Până acum, discuțiile despre acest caz s-au purtat doar pe cale diplomatică.

Am reușit ca de săptămâna viitoare, cu acordul premierului norvegian, care a avut discuții cu premierul român, să înceapă consultări bilaterale între agențiile specializate. Sperăm ca, în baza legislației, pentru că trebuie să vă precizez legislația norvegiană în această materie se supune tot reglementărilor conținute de Convenția Națiunilor Unite privind drepturile copilului…sperăm că vor fi două runde de negocieri, astfel încât agențiile specializate să identifice soluțiile”, a afirmat Claudia Costea.

SURSA – http://www.activenews.ro/stiri-social/Ministrul-Muncii-despre-cazul-Bodnariu-Incep-consultari-intre-agentiile-pentru-protectia-copilului-din-Romania-si-Norvegia

Vezi articolul original

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s