Norvegia este un Auschwitz emotional pentru sufletele copiilor rapiti. Este nevoie de un proces ca la Nuremberg! Cum isi camufleaza Norvegia abuzurile ?

ioan8

Nota: articolul acesta se refera la cei necredinciosi din Norvegia, dar chiar credinciosii din Norvegia stau muti ca luteranii pe vremea lui Hitler.

Pe la miezul nopţii, Pavel şi Sila se rugau, şi cîntau cîntări de laudă lui Dumnezeu; iar cei închişi îi ascultau. Deodată, s’a făcut un mare cutremur de pămînt, aşa că s’au clătinat temeliile temniţei. Îndată, s’au deschis toate uşile, şi s’au deslegat legăturile fiecăruia. (Fapte 16:25-26)

Introduceti cantarile si rugaciunea publica la proteste 

Dragi frati si surori, participati cu cantari crestine bine puse la punct la aceste proteste impotriva Norvegiei oculte. Cantarile de lauda la adresa Domnului cat si marirea jertfei Domnului Isus au putere sa destrame puterea demonilor nordici in Norvegia. 

Norvegia nu este o ţară atee, asa cum multi au afirmat gresit! Norvegia este apostata de la crestinism, in plina epoca post-crestina unde mentalitatea pagana pre-crestina s-a reinstaurat. Duhurile dracesti nordice au reacaparat

Vezi articolul original 685 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s