Familia – o poarta

„Daca sunteti oameni de treaba… luati grâu ca sa va hraniti familiile.“ Geneza 42.19

Afirmatia: „Prin familie se cladeste sau se distruge omenirea“ trebuie sa ne dea de gândit. Copiii vor ajunge ceea ce se formeaza în sânul familiei din care fac parte. Daca influenta familiei va fi rea, nimeni nu poate astepta ca din copiii acestia sa se formeze oameni pe care sa se sprijine viitorul. Familia este locul unde copilul aude, si ceea ce aude, nu va uita toata viata. Cuvintele dulci vor produce înclinatii care nu vor pieri niciodata.

Familia este locul unde prima data copilul vede, iar ceea ce vede, patrunde în sufletul lui. Imaginile ce se vor întipari în copilarie în mintea lui, vor fi vii pentru toata viata. Ferice de familia în care se poate vedea armonia desavârsita, întelegerea si evlavia! Copiii vad viata parintilor în legatura cu oamenii si vad si pe aceea în legatura cu Dumnezeu.

Fiti familii care aduc un beneficiu în lume! Nu uitati ca o familie cu influente rele este o poarta a dezastrului în lume! Iata motive mari, ca fiecare familie sa fie hranita cu „grâul“, care este Domnul Isus si Cuvântul Sau! Sa facem din aceasta lucrare, o sfânta îndeletnicire pentru folosul familiilor noastre! Astfel, familia va deveni o poarta spre lucrari bune.

Resurse Crestine » Meditatii crestine »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s